Samen in kleine groepen

Tussen individueel en zakelijk in zit de mogelijkheid om met een groep vriend(inn)en, collega’s, of vereniging aan de slag te gaan. Samen ergens een plan voor maken of nadenken over oplossingen voor belemmeringen die je tegen komt, kan ook in kleine groepen. 

 

 Voordelen van de groepsaanpak

  • Samen ben je vaak creatiever in het bedenken van oplossingen en mogelijkheden.
  • Een ander stelt vragen die je zelf niet eens had, maar die wel nuttig blijken.
  • Je steunt elkaar bij de uitvoering en kan ervaringen uitwisselen 

‘Zonder samenwerken en samen leren is onze groei gelimiteerd

door ons eigen perspectief.’ (Robert John Meehan)

 

In een groep leer je veel van de verhalen en ervaringen van anderen. Dat is niet alleen heel gezellig, andere perspectieven geven ook eye openers. We zijn vaak veel strenger voor onszelf als voor anderen, en onze aannames worden door anderen soms totaal anders gezien. Dat levert mooie gesprekken op en voelt minder alleen.

Als je bereid bent je onderweg te laten verrassen en overtuigen van nieuwe inzichten, kunnen je plannen nog beter worden.  En al doende kan je elkaar steunen.

Hoe ziet een traject eruit?

Ook bij een groepstraject start ik met een gratis kennismakingsgesprek, maar dan met de hele groep. Even kijken welke vraag er is en of ik daar wel de juiste persoon voor ben. In zo’n gesprek ontstaat een voorstel, dat ik daarna uitwerk met kostenplaatje, voor we echt aan de slag gaan. Soms zet ik meerdere opties naast elkaar om uit te kiezen.

Je gaat tijdens een traject aan de slag, want je wilt samen de voortgang en hobbels bespreken. Dus moet je tussen de afspraken door ook wat dingen doen. Afhankelijk van de afspraken kost dat 2-3 uur. Al mag je er natuurlijk meer tijd in steken. 

Ergens onderweg komt er een punt dat jullie zelf verder gaan. Er blijft dan de mogelijkheid om een andere vorm van ondersteuning te krijgen. Af en toe een (online) gesprek over een volgende stap of tegenvaller kan enorm helpen. Zulke consulten zijn los te boeken voor klanten die al een traject hebben gedaan.

Uiteraard ben ik ook per mail bereikbaar voor concrete vragen.

Wilma begeleid op een prettige manier, met respect voor ieders inbreng

Ik heb echt de meerwaarde ervaren van samen het proces doorlopen.

Grappig hoe verschillend de  ideeën kunnen zijn, maar we toch van elkaar kunnen leren.

Contact

Wil je met mij aan de slag, boek dan een kennismakingsgesprek! Dan kunnen we kijken wat ik voor je kan doen zodat ik een offerte op maat kan maken.

Ik reageer dagelijks op mijn mails, maar als je meer haast hebt vindt je op deze pagina ook de mogelijkheid mij te appen.

Ik heb een vraag

2 + 2 =

Liefdevol Duurzaam | Wilma van Stek
Tel; 06 1544 1227
Mail; wilma@liefdevolduurzaam.nl
Privacyverklaring | Algemene Voorwaarden

KvK nummer: 90628594

× Kan ik je vraag beantwoorden?