Individueel advies en coaching

Grote dromen en doelen zijn mooi als stip op de horizon. Maar er gebeurd niets als je alleen blijft dromen of somberen. Iedere reis of verandering begint met dagelijkse stappen de goede kant op. Wat kan je vandaag, morgen en volgende week concreet gaan doen?

Je maakt dopamine aan als je iets doet wat je plezier geeft, een taak(je) succesvol afrond, of je gewoon gelukkig voelt. Dit maakt dat je dit gedrag wilt herhalen. Ook mini-succesjes hebben dit effect, dus veel kleine succesjes helpen je om gedrag te blijven volhouden.

Het helpt als je weet waar je heen wilt, maar er zijn meerdere wegen naar Rome. Als je je reis heel precies plant is de kans dat het niet loopt zoals je het voor ogen had groter. Teleurstellingen maken volhouden lastiger en dus de kans op succes kleiner. Ik ben van het stap voor stap model, waarbij je geniet van iedere stap en kleine succeservaringen. 

‘Onze grootste overwinning is niet dat we nooit falen,

maar dat we telkens als we vallen weer opstaan.’ (Confucius)

Je hoeft niet perfect te worden, liever niet zelfs, al experimenterend worden bij tegenvallers soms de mooiste uitvindingen gedaan. Belangrijker is dat je stappen de goede kant opzet, geniet van het proces en missers bereid bent ervan te leren en dan gewoon weer door te gaan.

Als je doet wat bij je waarden en talenten past kan je eenvoudiger focussen op wat echt belangrijk voor je is. Zodat je die dingen ook echt met hart en ziel doet. Daar wordt je gelukkiger van en zo heb je de meeste impact. Er zijn op ieder terrein genoeg mogelijkheden  om in actie te komen. Als je die focus nu nog mist, het lastig vindt om goede voornemens vol te houden of kennis en inspiratie mist, dan is een individueel traject wel wat voor jou.

Hoe ziet een traject eruit?

  1. Je start met een (gratis) kennismakingsgesprek.
    • Dan kijken we of we een klik hebben en elkaar begrijpen.
    • Ook doen we een eerste inventarisatie van je doelen en startpositie.
    • Daarna doe ik je een concreet voorstel
  2. Je werkt jouw doelen uit, ontdekt waar jouw motivatie vandaan komt en maakt een uitvoerbaar stappenplan.
  3. Je start met jouw stappenplan, waarbij je (zolang als gewenst) steun en advies krijgt.

Bij de start is het goed om even tijd te investeren in een goed stappenplan en op voorhand wat strategieën te bedenken voor eventuele tegenvallers onderweg. Als je eenmaal lekker aan de slag bent is af en toe een (online) gesprek over een volgende stap of tegenvaller genoeg om alleen door te kunnen. Je kan dan kiezen voor consulten van 15-30 minuten a 20,- per 15 minuten. Of niet natuurlijk 😉

Uiteraard ben ik ook per mail bereikbaar voor concrete vragen.

Wilma is een duidelijke adviseur die de keuzes bij mij laat, zo hou ik zelf de regie.

Wilma is lekker praktisch, nuchter en respectvol als het anders loopt dan gedacht.

Wilma is breed georiënteerd en richt zich op een veelheid van verschillende mogelijkheden. 

Contact

Wil je met mij aan de slag, boek dan een kennismakingsgesprek! Dan kunnen we kijken wat ik voor je kan doen zodat ik een offerte op maat kan maken.

Ik reageer dagelijks op mijn mails, maar als je meer haast hebt vindt je op deze pagina ook de mogelijkheid mij te appen.

Ik heb een vraag

11 + 2 =

Liefdevol Duurzaam | Wilma van Stek
Tel; 06 1544 1227
Mail; wilma@liefdevolduurzaam.nl
Privacyverklaring | Algemene Voorwaarden

KvK nummer: 90628594

× Kan ik je vraag beantwoorden?